8 Nisan 2012 Pazar

Rakion İndir Rakion Oyna

Haydi durma! Sende Rakion indir sende Rakion oyna :)

Halen bir Joygame üyeliğiniz yoksa önceki yazılarımızdan yardım alarak hemen eğlenceye katılabilirsiniz. Eğer üyeliğiniz var ise şimdi size kurulum ile ilgili yardımcı olmaya çalışacağız.

Beklemeden www.joygame.com sitesine giriş yapıyoruz. Bu siteye girdiğiniz zaman farkedeceğiniz, en az Rakion kadar eğlenceli ve kaliteli birçok oyun içerisinden söz konusu oyunumuzu seçiyoruz.
Dilerseniz, www.joygame.com/rakion bu bağlantıdan hemen bahsettiğimiz sayfaya ulaşabilirsiniz.

Burada bulunan "oyunu indir" butonuna basarak ilgili sayfaya yönlendiriliyoruz. Sayfanın hemen başında yer alan sistem gereksinimlerine gözattıktan sonra bize sunulan iki seçenek olan doğrudan ya da torrent aracılığıyla gerekli kurulum dosyasını bilgisayar sistemimize yüklüyoruz. Yavaş bir internet bağlantısı hızınız var ise torrent ile indirme yapmanız, olası bağlantı kesilmelerinde yükleme işleminize kaldığı yerden devam etmenize olanak sağlar. Zira indireceğimiz kurulum dosyaları yaklaşık 600 Megabytes boyutundadır.

Son olarak, indirme sayfasında hatırlatıldığı üzere ekran kartı sürücümüzün güncel olduğunu ve bilgisayar sistemimizde Directx 9.0 veya daha üzeri sürümün kurulu olduğunu kontrol etmemizde fayda vardır. Herhangi birinin güncel olmaması durumunda bize verilen bağlantı adreslerinden ilgili son sürüm dosyalarına ulaşabiliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder