8 Nisan 2012 Pazar

Rakion Üye Ol Rakion Kayıt

Merhaba, daha önce Rakion üye olmak için Rakion kayıt işleminden kısaca bahsetmiştik. Şimdi biraz daha detaylı olarak ve internet bağlantı adreslerini paylaşarak bu konuyu ele alacağız.

Kayıt işlemi www.joygame.com üzerinden yapılmaktadır. Anasayfada göreceğiniz birbirinden kaliteli ve eğlenceli oyunların tümünü birazdan yapacağınız kayıt işlemi ile bir daha üye olmaya gerek kalmadan oynayabileceksiniz.


Sitenin giriş panelinde yazan "ücretsiz üye ol" yazısının bulunduğu butona basarak ilgili kayıt sayfasına erişeceğiz.

Dilerseniz http://www.joygame.com/Kayit.aspx bu bağlantı adresini de kullanabilirsiniz. Ancak internet adresi uzantılarının zamanla değiştirilebileceğini göz önünde bulundurarak siteden ilk bahsettiğimiz şekilde kendinizin ulaşması daha sağlıklı bir yol olacaktır.

Burada sizden oluşturacağınız kullanıcı kimliği ile birlikte bazı kişisel bilgilerinizi yazmanız istenecektir. Öncelikle kendimize bir kullanıcı adı belirliyoruz. Bu isim oyunda gözükecek adımız değildir. Şifremizi ve e-posta adresimizi yazarken oluşacabilecek hatalara karşın 2'şer kez girdikten sonra geriye ad, soyad, cinsiyet, yaşadığınız şehir ve doğum tarihinizi girmek kalacak. Bu bilgileri gerçeğe uygun şekilde yazmamız önemle belirtilmektedir.

2 yorum: