29 Mart 2012 Perşembe

Rakion İndir Rakion Ekran Küçültme

Hesap oluşturduğumuza göre şimdi sıra rakion indirmeye geldi.
Öncelikle yine www.joygame.com sayfasından Rakion ile ilgili bölüme girmemiz gerekir ki bu çok önemlidir. Herhangi bir sıkıntı yaşamamak için oyunumuzun kurulum dosyasını resmi kaynaktan edinmeliyiz. Oyunu oynamak için bunun dışında hiçbir yerden bilgisayarımıza dosya yüklemeyeceğiz.

Kurulum dosyasını edinip sistemimize kurduğumuz oyun yükleyecisinden ilk girişimizi yaparken herhangi bir aksilikle karşılaşmamak için güvenlik duvarı ve antivirüs ayarlarından gerekli erişim izni ve oyun dosyasını güvenli olarak tanıtmayı unutmuyoruz. Artık oyuna girebiliriz!

Oyun standart ayarlarda başlayacak ve tam ekran olarak karşınıza çıkacaktır. Eğer pencere modunda oynamak isterseniz diğer birçok uygulamada işe yarayan Alt +Enter işlemi rakion ekran küçültmede de işimize yarayacaktır. Klavyemizden "Alt" ve "Enter" tuşlarına aynı anda basarak masaüstünde oyunumuzu oynayabiliriz.

Rakion Hesabım Rakion Oyna

YOKSA SİZ HİÇ RAKİON OYNAMADINIZ MI ?
Henüz rakion hesabım yok diyorsanız, size hemen kısaca rakion oynamak için nasıl hesap oluşturacağınızı anlatarak sizinde bu büyülü yolculuktaki yerinizi almanızı sağlayacağız.

Bunun için www.joygame.com sayfasını ziyaret ediyoruz.
Anasayfadaki "üye ol" seçeneğinden kolayca kendi hesabımızı yaratabiliriz. Bu hesapla aynı zamanda Joygame imzası taşıyan birçok online oyun oynayabileceğiz.


Kullanıcı adı ve şifremizi belirledikten sonra bizden istenen bilgileri gerçeğe uygun şekilde girmeye özen gösteriyoruz. Bundan sonra yapmamız gereken tek şey firmanın geniş oyun yelpazesi arasından seçtiğimiz oyunumuz için hazırlanmış sayfaya giriş yaparak hesabımızı aktif etmektir. Artık Rakion oynamak için kendimize ait bir hesabımız var. Öyleyse niye duruyoruz!