15 Nisan 2012 Pazar

Sanırım önceki yazılarımızı okuduktan sonra rakion kaydolmayan kalmamıştır. Öyleyse artık oyundan kısa kısa bahsetmeye başlasak iyi olur. Oyunumuzda mutlaka bir tanesinin kendi oyun anlayışınıza, zevkinize hitap edeceğini düşündüğümüz 5 adet karakter seçeneği vardır. Karakter seçiminize yardımcı olalım dedik.

  • SAVAŞÇI
  • Kılıçlı Asker savunma ve saldırı istatistiksel puanları göz alındığında iyi bir dengededir. Eğer rakibin hareketlerini iyi okuyabilirseniz bir savaşı kolaylıkla Kılıçlı Asker ile yönetebilirsiniz. Standard tip bir karakter olan bu asker, oyuna yeni başlayanlar için idealdir. Zayıf noktaları ise uzun menzilde zayıf olması ve havadan gelen yaratık saldırılarına karşı savunmasız olması olarak özetlenebilir.

  • OKÇU
  • Okçular bayandır ve silah olarak ok kullanır. Uzun menzil saldırılarında görev alır ancak yakın dövüş zamanlarında da kullanılabilir. Uzun menzilde çok iyidir, hava saldırılarına karşı sapasağlamdır ve takımını arkadan çok iyi korur. Ama grup halinde yaklaşan saldırganlara karşı biraz zayıftır. Bazı okçular kılıçlı askerlerden daha güçlüdür.

  • DEMİRCİ
  • Demirciler iyi karakterli, güçlü ve kuvvetli bir karakterdir. Bu klasman askerler toplu ve yakın saldırıda çok etkilidirler ve en iyi verimi yakın dövüşte alırsınız. Çekiç saldırısı fazladan gecikme süresi alır ama düşmana muazzam ölçüde zarar verir. O tam anlamıyla bir yaratık katilidir.

  • BÜYÜCÜ
  • Bir Büyücünün yalnız başına savaşması imkansızdır ama diğer karakterler ile bir takım halinde oynarlarken savaş alanında büyük etkiye sebep olurlar. Arkadaşlarını iyileştirme güçleri vardır ve uzun menzilli büyü saldırıları takıma yarar sağlayabilir.

  • NİNJA
  • Ninja oyundaki en hızlı karakterdir. En yükseğe zıplayabilir ve silahını çok hızlı değiştirebilir ama gücünün zayıflığı düşman zırhını kırmada ona yardımcı değildir. Sağlam bir ekipte çok önemli rol alabilir.

    Haydi! Durma sende rakion kayıt ol kahramanını seç ve bu aksiyon dolu mücadeledeki yerini al.
    Rakion Online oyunu, Joygame tarafından türkçeleştirilmiş çok oyunculu bir savaş oyunudur. Tüm içerik ve seslendirmeleri Türkçe Olan Rakion Online oyununa Joygame Türkiye`nin kendi sitesinden üye olup bu aksiyon dolu maceraya sizde hemen katılabilir ve bilgisayarının karşısına oturmuş rakip bekleyen gerçek insanlara karşı seçtiğiniz kahramanınızla savaşabilirsiniz.

    Rakion oynamak için gerekenleri ve nasıl rakion üye olacağınızı önceki yazılarımızda açıklamıştık. Yapmanız gereken çok kolay! www.joygame.com sitesine giriş yaparak hemen kayıt oluyoruz ve oyunun tadını çıkartmaya başlıyoruz. Bu kayıt işlemi ile aslında sadece Rakion için değil Joygame yayımcılığında birbirinden güzel birçok online oyun içinde kendinize Türkiye'nin en iyi oyun firmasından hesap açmış olacaksınız.