21 Mayıs 2012 Pazartesi

Drakensang Online

Tamamen ücretsiz ve Türkçe dil desteği bulunan Drakensang Online’ın bir tarayıcı oyunu olduğuna inanmak zor çünkü mükemmel grafikleri bulunuyor. Harika efektleri ve ileri düzeydeki grafiklerine rağmen tarayıcı üzerinden oyun severlere başarılı bir performans sergiliyor. Oldukça akıcı ve hızlı bir oyun. Üstelik bu sunduğu harika grafiklere karşın hiç bir yükleme vs. gerektirmiyor. Kullandığınız internet tarayıcısı üzerinden rahatça oynayabileceksiniz.

Bir çok mucize ve tehlikenin bulunduğu Drakensang Online’ın dünyasına çok basit bir üyelik adımından sonra erişeceksiniz. 


Oyunun hikayesine bir göz atacak olursak;


Bu mistik dünyada bir zamanlar karanlık hakimdi ve o karanlık ile beraber karanlık yaratıklarda yer alıyordu ancak bu yaratıklar çok uzun zaman önce tarihe karışmıştı. Bu yaratıklar hapsoldukları karanlıktan kurtulup tekrar ortaya çıkıyorlar. İnsanoğlunun en büyük düşmanı olan bu yaratıklar yıllar önce bu mistik dünyanın, insanların hükmüne girdiğine şahit oldular. Şimdi insanlara tekrar düşman olarak ortaya çıkan bu yaratıklar insanlardan hükümdarlığı devralmak niyetindedir.


Bu düşmanların başı bir ejderhadır. Çok güçlü olan bu dev Ejderha, imparatorluğunu yeniden kurmak niyetinde ve dünyaya bir savaş açıyor. İki bin yıl aradan sonra insanoğlu tekrar büyük tehlike içerisindedir. Artık yeni bir dönem başlamaktadır ve yeni bir düzen kurulacaktır. İnsanların hükümdarlığının devam etmesi ve bu düzenin kurulmasına yardımcı olacak kahramanlara ihtiyaç vardır. O kahramanlardan birisi siz olabilirsiniz.


Drakensang Online, görev tabanlı bir oyundur. Oyuna başlar başlamaz zaten bir çok görevle karşılaşacaksınız ve size verilen görevleri başarıyla tamamlayarak hem yeteneklerinizi bir üst seviyeye taşıyabiliyor hem de oyun boyunca para ve ödül kazanabiliyorsunuz. Ayrıca sadece para kazanmakla kalmıyor aynı zamanda oyunda bir çok malzeme ve silah da kazanabiliyorsunuz. Oyun boyunca birbirinden farklı fantastik canavarlara karşı mücadele veriyoruz ancak bunun yanı sıra oyunda bulunan PvP sistemi sayesinde diğer oyuncular ile de kozlarımızı paylaşabiliyoruz.